Foglalás

Érkezés
Elutazás
Utazók száma:            

Telefon:
(36-1) 385-3445

Fax:
(36-1) 385-0995

Email:
sales@hotelbara.hu

Hotel Bara

Szeretettel köszöntünk mindenkit a Bara Hotel és Konferenciaközpont honlapján. Szállodáink 1998 óta üzemelnek a Gellért-hegy lábánál, az Erzsébet-híd, a Budai Vár és a BAH csomópont között, tíz percre a pesti belvárostól.

A Bara Hotel legelső szállodái: - a Junior House*** és a Guest House a költségérzékenyebb vendégeknek kínál egyszerű és kényelmes szálláslehetőséget, míg a magasabb szolgáltatási színvonalat igénylő vendégek a Hotel Bara *** szállodában találnak igényüknek megfelelő szobákat. Szállodáink mellett kialakításra került a Bara Konferencia Központ, amely 10 – 450 fő közötti befogadóképességgel, 4 teremmel és a legmodernebb technikai felszereltséggel, bármilyen rendezvény lebonyolítására alkalmas.

A szobák, az étterem és a recepció tervezésénél legfontosabb szempontunk a kiegyensúlyozott, nyugodt környezet kialakítása volt, hasonlóképpen az egészségtudatosság is motivált bennünket. Ezen törekvéseink köszönnek vissza a megnyugtató zöld szín használatában továbbá a dohányzás keretek közé szorításában.

A szálloda és konferenciaközpont 80 autó férőhelyes saját mélygarázzsal, bárral és étteremmel, valamint kitűnő megközelíthetőséggel rendelkezik. Szállodakomplexumunk elhelyezkedése rendkívül optimális, hisz néhány lépésnyire tőle található a 8-as és 112-es jelzésű autóbusz megállója, mellyel Budapest belvárosáig, az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél fekvő Váci utcáig (Ferenciek tere) mindössze 3 megállónyit, csupán pár percet utazva juthat el.